LIFESTYLE 11 februarie 2016

De ce răcesc fumătorii mai repede

de Covasna Media | 83 vizualizări

Copiii şi fumătorii sunt cei mai predispuşi răcelilor de sezon, dar ultimii deţin supremaţia.

Fumătorii au plămânii deja afectaţi, lipsă de vitamina C, iar toate astea îi fac să se întâlnească mult mai repede cu boala.

Fumătorii au mult mai multe şanse de a dobândi o răceală decât cei care nu agreează nicotina. În general, cei care iubesc fumul de ţigară au gâtul uscat şi sinusurile inflamate, organismul slăbit, aşa că bronşita îşi găseşte un mediu propice de manifestare.

În principiu, dacă vor să ţină boala la distanţă, fumătorii ar trebui să reducă numărul ţigărilor, pentru că acestea nu fac decât să le slăbească sistemul imunitar, să se odihnească mai mult şi să îşi hidrateze organis­mul cu sucuri naturale.

De asemenea, pentru că au un deficit de vitamina C, fumătorii ar trebui să consume frecvent pătrunjel, legume, kiwi, meri­şoare, să bea ceai verde şi de ghimbir sau să opteze pentru câteva antibiotice naturale: propolis, pentru că poate învinge peste 30 de virusuri, pot consuma de asemenea multă ceapă, deoarece are rol antibacterian, dar nu trebuie să uite de miere şi usturoi, un ingredient indicat şi în cazul bolnavilor de plămâni, precizează descopera.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.