LIFESTYLE 29 noiembrie 2022

Curse speciale de autobuz spre Arena Sepsi, pentru concertul Zdob și Zdub și Sarmalele Reci

de Covasna Media | 538 vizualizări

Participanții la concertul „Everybody in the casa mare” susținut de Zdob și Zdub, respectiv Sarmalele Reci, în 2 decembrie la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe vor avea posibilitatea să ajungă la locație și apoi să plece folosind autobuzele puse la dispoziție de firma locală de transport Multi-Trans. 

Vor exista două curse speciale spre Arena Sepsi și alte două înapoi spre oraș. 

Astfel, vineri, 2 decembrie 2022, autobuzele vor pleca de la orele 18:30 și 19:30 din capătul de linie din strada Berzei, pe sensul de mers spre Arena Sepsi, în direcția Casa cu Arcade, Gara CFR, atingând toate stațiile de pe această rută până la Arenă

Înapoi, cursele sunt programate la orele 22:10 și 22:20 de la Arena Sepsi, pe aceeași rută, spre capătul de linie din strada Berzei. 

Tariful este de 2 lei de persoană pe călătorie. Biletele se pot achiziționa înainte de eveniment, din timp, de la punctele de vânzare obișnuite sau folosind aplicația mobilă „24pay”. Este util de știut că tariful este dublu dacă biletul este cumpărat direct de la șofer, la fața locului. 

De asemenea, important este și faptul că pentru aceste curse speciale nu vor fi valabile abonamentele pentru transportul în comun pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. 

„După terminarea concertului, societatea va asigura transportul participanților cu mai multe autobuze, în funcție de nevoi, pentru a facilita ajungerea în siguranță și în timp rezonabil a acestora înapoi în oraș/la domiciliile acestora, de la Arena Sepsi”, a transmis operatorul de transport în comun, Multi-Trans.

Concertul formațiilor Zdob și Zdub și Sarmalele Reci, programat pentru vineri, 2 decembrie, ora 20:00, va încheia seria de evenimente „Împreună pentru România”, organizate în județul Covasna cu ocazia Zilei Naționale a României, sub egida Instituției Prefectului. 

Accesul se face pe bază de bilet, care costă 20 de lei. Acestea se pot achiziționa online, de pe iabilet.ro. 

Concertul este organizat de Asociația Pentru Comunitate și Teatrul Andrei Mureșanu, finanțat de Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe și Ministerul Culturii.

Ziarul Observatorul de Covasna și platforma CovasnaMedia.ro sunt partenerii media oficiali.

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.