LIFESTYLE 25 martie 2022

Coresi sărbătorește 7 ani, cu ateliere și evenimente fantastice

de Covasna Media | 1503 vizualizări

De 7 ani, Coresi celebrează o comunitate fascinantă, iar în weekendul aniversar îi așteaptă pe cei interesați, cu mic cu mare, la ateliere și evenimente fantastice. 

Redăm în continuare comunicatul de presă:

Șapte – cifră considerată magică de-a lungul istoriei, continuă să inspire și să fascineze oamenii și astăzi. Pentru noi, șapte înseamnă dezvoltare extraordinară și bucurie zi de zi, totul pus în slujba oamenilor. Ne pregătim astfel, cu entuziasm și emoție, să celebrăm șapte ani fascinanți petrecuți la Coresi! 

În martie 2015, Coresi se anunța a fi cel mai mare proiect de regenerare urbană din România, iar noi trăiam, cu fiecare etapă a construcției, emoția unui vis care începea să prindă contur. După luni întregi de muncă intensă, susținută de ambiția de a ne ține promisiunea făcută,  în 27 martie 2015 am inaugurat  centrul comercial  pe care de atunci îl animăm cu bucurie zi de zi! Coresi și-a propus să fie generatorul de energie pozitivă al Brașovului, o sursă inepuizabilă de experiențe de viață, locul unde te simți bine și îți place să-ți petreci timpul, un partener de încredere al comunității brașovene.

Inspirați de această misiune, celebrăm azi șapte ani de momente inedite, de amintiri și clipe pline de emoție, bucurie și prietenie. Șapte ani în care am devenit o comunitate fantastică și puternică! Ne păstrăm în continuare curiozitatea și motivația de a căuta și a pune în valoare resursele Brașovului și de a promova inițiative și oameni care sunt motoare ale schimbării. Suntem entuziasmați să fim prezenți mereu în viața orașului, dincolo de limitele fizice ale centrului comercial! Am fost și vom rămâne mereu aproape de tot ce înseamnă #BucurieÎmpreună și #CreatoriDeComunitate. Pentru că acolo unde suntem mai mulți, puterea binelui crește!

În toți acești ani, proiectul s-a dezvoltat într-un ritm accelerat, iar șapte ani mai târziu, a devenit un cartier în toată puterea cuvântului – Cartier Coresi. Desfășurat pe o suprafață de 120 de hectare, proiectul reprezintă aproximativ 8% din suprafața utilă a orașului, pe care i-am redat comunității.

Astăzi, Cartierul este un ecosistem complex ce înglobează mai multe funcțiuni, menite să răspundă nevoilor și așteptărilor oamenilor: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden – proiect rezidențial dezvoltat alături de Kasper Development,  Coresi Business Campus – campus de birouri dezvoltat alături de Ascenta, The Business Factory – proiectul de spații de co-working, Hotelul Qosmo operat de Kronwell și Cartier Hub by Learnex, spațiu de cursuri, evenimente educaționale și de antreprenoriat pentru comunitatea din cartier. Aici trăiesc și muncesc peste 10.000 de oameni.

Cartier Coresi reunește funcțiuni diverse și multiple beneficii:

 • 60.000 de metri pătrați de GLA retail
 • peste 2.300 de apartamente vândute și încă 2.300 în dezvoltare, pe o suprafață totală de 30 de hectare
 • 60.000 de metri pătrați de birouri
 • Hotel Qosmo, hotel de 4 stele, pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați
 • Trei spații comunitare:The Business factory I și II, și Cartier Hub
 • Remiza ISU, construită și donată autorităților locale
 • 90.000 de spații verzi
 • 7 locuri de joacă
 • peste 900 de copaci plantați
 • Peste 2.300 de evenimente organizate pentru comunitate
 • Peste 200 de inițiative și proiecte de responsabilitate socială susținute

Misiunea noastră rămâne aceea de a dezvolta și anima locuri pline de viață, iar dincolo de metri pătrați, comerț sau spațiu urban, contribuim responsabil la infrastructura fizică și socială a orașelor de mâine.  Am învățat multe în acești 7 ani despre noi, despre voi și despre Brașov. Suntem mândri de tot ce am realizat și determinați să continuăm, să ascultăm comunitatea, să venim în întâmpinarea nevoilor ei și să punem în valoare tot ceea ce merită văzut, cunoscut și celebrat în ecosistemul Cartier Coresi.

Alături de comunitatea Coresi scriem povești  frumoase ale bucuriei de a fi împreună!  Fiecare experiență se transformă într-o amintire care dă culoare vieții și ne face să apreciem și mai mult orice gest, orice moment împreună, orice zâmbet sincer!

Și pentru că orice aniversare este prilej de mare bucurie, pentru weekendul 26-27 martie am pregătit la Coresi numeroase  evenimente și concursuri prin care ne dorim să arătăm prețuirea ce o purtăm vizitatorilor și partenerilor noștri!

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

Sursa: Comunicat de presă. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 55 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 56 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.