LIFESTYLE 22 septembrie 2014

Combinaţia care poate învinge cancerul

de Covasna Media | 332 vizualizări

Specialiştii au descoperit că amestecul dintre zeama de lămâie şi bicarbonatul de sodiu poate avea un efect de 10.000 de ori mai puter­nic decât chimioterapia.

Lămâia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări științifice. Iar dacă se adaugă bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrată.

De asemenea, lămâia are un foarte puternic efect anti-microbian, putând trata cu succes o gamă largă de afecțiuni fungice și bacteriene.

Lămâile sunt foarte eficiente în tratamentul viermilor și parazițiilor intestinali. Nu în ultmul rând trebuie precizat că acestea au un efect antidepresiv foarte puternic, reglează tensiunea arterială, luptă împotriva stresului și calmează sistemul nervos.

În urma unui număr de 20 de teste de laborator efectuate din anul 1970 până în prezent a fost dovedit că lămâia distruge celulele cancerigene. De asemenea, previne răspândirea celulelor cancerigene și are un efect de 10.000 de ori mai puternic decât medicamente și tratamente, cum ar fi chimioterapia sau medicamentele împotriva cancerului.

Chiar și mai interesant este faptul că acest tip de tratament cu bicarbonat de sodiu și lămâie distruge doar celulele canceroase. Adică, nu afectează celulele sănătoase.

Este foarte simplu să prepari această solutie: amestecă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu în 250 de ml de apă, împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie.

Se consumă înainte de micul dejun pe stomacul gol.

(doctorulzilei.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.