LIFESTYLE 14 ianuarie 2015

Cele mai ciudate nume de firme din România

de Covasna Media | 633 vizualizări

Un studiu realizat de compania KeysFin arată ca întreprinzătorii de la noi sunt inventivi şi când e vorba de ales numele firmei. Stirileprotv.ro a publicat o listă a celor mai ciudate nume de firme din România.

Astfel, firma sibiană „Dumnezeu trăieşte şi vorbeşte SRL” se ocupă de creşterea oilor, caprelor, cailor, măgarilor şi catârilor, iar „Isus te iubeşte SRL” face exploatări forestiere. Firma „Miracol” din Glina vinde fructe şi legume, iar „Circumcis” oferă servicii de taximetrie.

Tot în România există şi firme numite „Armaghedon”, „Musulmanu Motors”, „Allah Company”, „Ebola play Ro”, '”Cancer Division”, „Hacker SRL”, „Faliment Impex SRL” sau „Idiot Film SRL”, în timp ce firma de mezeluri „Killer” din judeţul Suceava ameninţă că „ucide concurenţa”.

În Alba, există firma „CIA & Neluţu”, în Ocna Mureş - „Ţeapa SRL”, iar în Hunedoara - „Superman Total”. De asemenea, 23 de firme au în nume cuvântul „Băsescu”, 28 - „Ponta”, în timp ce preşedinţii SUA şi Rusia sunt „reprezentaţi” în doar două firme: „Obama Vasi SRL” din Buzău şi „Prinţul Marelui Putin SRL” din Bucureşti.

În Piteşti, o firmă de construcţii se numeşte „Eu şi tu pentru viitor”, în Bucureşti există „Şoarecele atractiv SRL”, în timp ce în Olt poţi cumpăra de la „Scuipici Company Confection de Loux”.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.