LIFESTYLE 15 iulie 2015

Ce spune smartphone-ul tău despre tine

de Covasna Media | 343 vizualizări

Smartphone-urile ne ţin permanent în contact cu persoanele din vieţile noastre, dar în acelaşi timp ne pot determina să nu mai acordăm atenţie lucrurilor din jurul nostru. Te-ai întrebat vreodată ce spune smartphone-ul tău despre tine?

Gândeşti înainte să acţionezi

Le răspunzi prietenilor de pe reţelele de socializare şi nu treci cu vederea niciun email pe care îl primeşti. Nu eşti genul de persoană care să folosească funcţia „reply all”, pentru că fiecare persoană are o anumită semnificaţie pentru tine şi nu îţi place să te distrezi atunci când cei din jur au probleme. Imortalizezi fiecare moment şi împărtăşeşti momentele speciale cu prietenii şi familia.

Pentru toate acestea ai nevoie permanent de un smartphone „ultimul răcnet” şi nicio sumă nu este prea mare pentru a-ţi satisface nevoile.

Laşi totul deoparte

Foloseşti telefonul doar pentru a da un mesaj, pentru a verifica ora şi pentru a-ţi suna mama să îţi pregătească cina atunci când pleci obosit de la birou. Uiţi de multe ori smartphone-ul pe colţul biroului sau în buzunarul de la haină şi rareori îţi aminteşti că trebuie să îi încarci bateria. Orice notificare de pe reţelele de socializare nu poate fi mai importantă decât persoanele care se află cu tine la masă, iar un film sau o întâlnire cu gaşca de prie­teni sunt lucrurile de care simţi că ai nevoie cel mai des. Pentru tine, un smartphone trebuie să aibă o cameră foto care să importalizeze momentele cu familia şi prietenii şi care să îţi permită să dai telefon sau sms din când în când.

Un smartphone care să îndeplinească toate aceste funcţii de bază este suficient pentru tine.

Liniştea mai presus de toate

Volumul smartphone-ului tău este permanent dat pe silent, iar orice persoană are nevoie de tine îţi poate da un singur sms şi îi vei răspunde cât de curând cu putinţă. Nu suporţi persoanele zgomotoase, care vorbesc la telefon în public sau ascultă muzică la căşti atât de tare încât se aude la 5 metri lângă ele. Consideri că telefonul este menit să îţi fie de folos în momentele critice, iar atunci când eşti apelat în momente nepotrivite, stabileşti un mesaj automat pentru răspuns.

Pentru tine, ideale sunt telefoanele din categoria business, folosite preponderent în interes de muncă.

Oricine merită atenţie

Dacă cineva te contactează în mij­locul unui eveniment sau a unei adunări, eşti genul de persoană care îşi cere scuze şi răspunde la telefon. Chiar dacă cineva are ceva de spus la o întâlnire, eşti capabil să fii atent la mai multe lucruri şi nu omiţi niciun moment ceea ce se spune pe reţelele de sociale despre un subiect sau altul. Atunci când cunoşti pe cineva, faci schimb de date de contact pentru a te asigura că va mai exista cel puţin contact virtual, care îţi poate asigura aprecierea sub o formă sau alta.

Pentru că trebuie să fii permanent ochi şi urechi, ai nevoie de un smartphone puternic, cu o baterie de cel puţin 3000 mAh şi o cameră foto-video de cel puţin 13 MP, scrie noobz.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.