LIFESTYLE 14 iulie 2015

Ce spun mâinile unui bărbat despre comportamentul lui sexual

de Covasna Media | 417 vizualizări

Femeile care vor să afle cât mai multe despre noul lor partener nu au de ce să-l asalteze cu întrebări. Ele se pot uita pur şi simplu la degetele lui, pentru că mâinile unui bărbat spun multe despre personalitatea acestuia.

Un studiu recent a demonstrat că raportul dintre lungimea degetelor de la mâna unui bărbat oferă detalii importante despre cum este el în realitate. Astfel, dacă degetul arătător este mai scurt decât inelarul, atunci bărbatul este mai predipus la cheltuieli pentru a impresiona femeile. Le va face cadouri generoase şi va plăti în locul lor la restaurant. De asemenea, el merge probabil la sala de sport, se parfumează şi poartă haine alese cu gust. Din păcate însă, aceşti bărbaţi au un apetit sexual mai ridicat şi de aceea este posibil să caute relaţii şi cu alte femei, scrie adevarul.ro citând un articol din Daily Mail. Comportamentul sexual al oamenilor, dar şi lungimea degetelor, sunt determinate de expunerea la hormonii testosteron şi estrogen în perioada fetală. Astfel, cu cât degetul arătător este mai mare comparativ cu inelarul, cu atât a fost mai mare cantitatea de testosteron la care a fost expus prenatal acel bărbat. El va avea un comportament mai masculin şi deseori mai agresiv.

În schimb, bărbaţii care au degetul arătător mai lung au fost expuşi la estrogen şi au un comportament mai feminizat. Cercetătorii au verificat această legătură între lungimea degetelor şi personalitate, observând comportamentul unor studenţi. În mod interesant, expunerea la testosteron nu a avut acelaşi efect şi asupra femeilor testate. Dimpotrivă, în cazul femeilor, cele expuse la estrogen au făcut un efort mai mare pentru a atrage şi impresiona un partener: au purtat bijuterii, parfumuri, haine deosebite. Concluzia cercetătorilor este că apetitul sexual al bărbaţilor este determinat de expunerea prenatală la testosteron, iar în cazul femeilor acest comportament este influenţat de expunerea la estrogen.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.