LIFESTYLE 9 februarie 2015

Ce se întâmplă după ce blochezi pe cineva pe Facebook

de Covasna Media | 14 vizualizări

Facebook face deja parte din vieţile noastre, fiind cea mai comodă modalitate de a intra în contact cu toţi cunoscuţii. Cu toate acestea, ni se întâmplă deseori să fim deranjaţi de anumite persoane, care au ajuns în diverse circumstanţe prin lista de prieteni.

Există trei modalităţi prin care acestora li se poate bloca accesul la contul nostru, informează economica.net:

Prima metodă

Aceasta este de altfel şi cea mai rapidă metodă şi presupune să apăsaţi pe iconiţa în formă de lacăt din partea de sus a paginii (acesta se află în partea dreaptă, dacă aveţi design-ul vechi şi în partea stângă, dacă aveţi design-ul nou al reţelei). Selectaţi "How do i stop someone from bothering me?", iar apoi tastaţi în căsuţa specială numele sau email-ul persoanei în cauză.

Cea de-a doua metodă

Intraţi în Privacy Settings, faceţi click pe butonul de Blocking, iar în căsuţa Block User trebuie să adăugaţi numele sau email-ul celui pe care doriti să îl blocaţi.

Cea de-a treia metodă

Accesaţi profilul persoanei pe care nu o mai vreţi în listă şi faceţi click pe steluţa pentru setări (Vezi foto). Pentru a-l bloca selectaţi opţiunea Report/Block.

Este foarte important însă să înţelegeţi faptul că odată ce aţi blocat o persoană nu vă scapă în totalitate de nedoritul "amic". Odată ce aţi blocat o persoană, aceasta nu vă va mai putea găsi în căutările de pe Facebook. De asemenea, nici ei nu vor mai apărea în rezultatele căutărilor voastre. Dar profilul de Facebook va putea fi găsit în continuare pe Google prin intermediul unei căutări de tipul "nume prenume + Facebook", însă dacă vor selecta pagina li se va afişa mesajul "page not available".

Mai mult, fiţi conştienţi de faptul că dacă vor efectua aceeaşi căutare fără a fi conectaţi pe Facebook, vor putea vedea profilul vostru personal, dar şi informaţiile pe care le-aţi lăsat disponibile pentru orice vizitator.

Pentru a vă ţine profilul ascuns de motoarele de căutare, accesaţi "Who can look me up?" din Privacy Settings şi schimbaţi setarea.

Dacă aveţi prieteni comuni, atunci persoana în cauză nu va putea vedea comentariile pe care le publicaţi la postările acestora.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.