LIFESTYLE 22 februarie 2016

Ce gadget-uri îşi doresc femeile

de Covasna Media | 509 vizualizări

Cel mai important aspect pentru femeile care îşi cumpără gadget-uri de ultimă generaţie este monitorizarea stilului de viaţă, a noutăţilor din cercul social şi a casei.

Ceasurile şi brăţările inteligente, dar şi sistemele de supraveghere de tipul iBaby, care au la bază o funcţie de monitorizare prin conectarea la un smartphone, se află printre cele mai cumpărate device-uri pentru femei.

„Prin fiecare gadget cumpărat, femeile urmăresc îmbunătăţirea şi simplificarea stilului de viaţă, fie că ne referim la acordarea unei atenţii sporite în ceea ce priveşte condiţia fizică, ori la supravegherea casei de la distanţă”, a declarat Tudor Ţiboc, director general al QuickMobile.

Potrivit acestuia, aspectul este, de asemenea, foarte important. Un design atractiv măreşte şansele de vânzare. Ceasurile inteligente sunt preferate în culori deschise, precum roz sau alb, cu o interfaţă uşor de utilizat şi dimensiuni reduse.

Aceleaşi criterii de design mai intervin şi în cazul brăţărilor de fitness, produse pentru care femeile sunt dispuse să dea până la 500 lei, în cazul în care le oferă o gamă largă de opţiuni de monitorizare a activităţii şi condiţiei fizice zilnice.

Camerele de supraveghere iBaby, însă, îşi dovedesc utili­tatea nu doar în cazul mămicilor, ci chiar şi în cazul femeilor care doresc să controleze permanent activitatea animalelor de companie de acasă. De asemenea, datorită faptului că gadgetul surprinde poze inedite de fiecare dată când dispozitivul detectează mişcare sau zgomot, acesta poate fi şi un instrument util contra efracţiei, scrie gandul.info.

„Având în vedere tendinţa clientelor de a se îndrepta către gadgeturi cu multiple funcţionalităţi, estimăm că următoarele tendinţe în rândul acestora vor fi reprezentante de obiectele home&deco cu funcţii inteligente, precum termostatele wi-fi, becurile LED cu funcţii stereo sau lumânările decorative cu senzori de lumină ambientală”, a completat Tudor Ţiboc.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.