LIFESTYLE 13 iunie 2019

Anii ’80 cu tehnologie de ultimă generație

de Covasna Media | 2512 vizualizări

La diMANSIONS Hit Music Festival orice plată se va face doar cu card special de festival

Cel mai mare eveniment retro din inima Transilvaniei, diMANSIONS Hit Music Festival, aduce la un loc, în perioada 14 – 16 iunie, pe domeniul Castelului Mikó de la Olteni, nu doar cei mai mari artiști din toate timpurile sau cel mai mare cort de evenimente din zonă, ci și tehnologia de ultimă generație. Asta pentru că absolut toate plățile în cadrul festivalului se vor putea face doar cu ajutorul cardurilor de festival, Festipay, prin sistemul de plată oferit de Banca Transilvania.

Cardurile, respectiv voucherele de cumpărare, care sunt similare celor de credit sau de cumpărături, vor putea fi solicitate și încărcate la intrarea în festival, la punctele „TOP UP by Banca Transilvania”. Acestea se emit gratuit și nu au taxe de comision bancar.

„Fiecare card are un sold. Soldul poate fi reîncărcat cu orice sumă; totuși, în cazul unui card nou, de exemplu un card nefolosit încă, suma minimă de încărcare este de 30 de RON, iar în cazul unui card deja utilizat, suma minimă de reîncărcare este de 1 RON. Soldul maxim al cardului și suma maximă a unei singuri reîncărcări este de 500 RON. Cardul poate fi folosit pentru plăți de orice sumă dacă soldul cardului permite acest lucru. Soldul cardului se poate reîncărca oricând”, arată regulamentul utilizării cardului de festival.

Regulile spun că soldul poate fi reîncărcat în orice moment pe parcursul festivalului, atât cu numerar, cât și cu cardul. Verificarea soldului se poate face la orice comerciant, dar și prin aplicația mobilă Festipay, disponibilă în Magazin Play sau App Store sau la orice stand „TOP UP by Banca Transilvania”.

„Pentru a plăti este suficient să atingi cardul de sistemul POS. Cardul Festipay este o metodă simplă și rapidă, dar și sigură, astfel că ai posibilitatea să îți dezactivezi cardul în cazul în care s-a pierdut și să transferi soldul din cont pe un nou card. Tot ce trebuie să faci este să îți înregistrezi cardul în avans, informează organizatorii festivalului.

Important de specificat este că sumele rămase pe card vor putea fi retrase la orice stand „TOP UP by Banca Transilvania” de la festival, până cel târziu luni, 17 iunie, ora 12:00. De asemenea, de subliniat este că aceste carduri vor putea fi utilizate doar la diMANSIONS Hit Music Festival.

Artiștii de talie mondială se pregătesc să sosească

Deși inovativă, soluția nu este o premieră, fiind vorba despre un sistem des întâlnit la marile festivaluri ale lumii. Tehnologia vine astfel să completeze cu succes atmosfera retro de ani ׳80, ׳90 sau 2000,  aducând la un loc prezentul și trecutul, într-un eveniment care se anunță de neuitat.

De atmosfera magică se vor ocupa și artiștii care vor urca pe scenă și care se pregătesc să sosească în județul Covasna: Thomas Anders (Modern Talking), Lou Bega, Inner Circle, Tania Evans, Dr. Alban, Turbo B (ex SNAP!), Bosquito, Mirabela Dauer, Compact B și alții. Programul actualizat al concertelor acestora îl puteți vedea în imagine.

Ultimele bilete și abonamente disponibile la cumpărarea în avans

Participanții se vor putea bucura de muzica favorită la oricare dintre cele 3 scene: Kayam Stage (scenă acoperită de cortul Kayam de 10.000 de persoane), Outdoor Ursus Stage sau Silent Disco.

Pentru că prețul biletelor va fi mai mare la intrarea în festival, organizatorii îi încurajează fanii muzicii retro să profite de ultimele bilete și abonamente disponibile la cumpărarea în avans.

Acestea pot fi încă achiziționate de pe site-urile dimansions.ro, iabilet.ro, myticket.ro sau bilete.ro, dar și din puncte de vânzare precum Flanco, IQBOX Telekom, Cărturești, magazinele Uman, terminalele SelfPay, de la redacția Observatorul de Covasna sau Centrul de Informare Turistică din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, până vineri, 14 iunie. De vineri, acestea vor fi disponibile numai pe www.dimansions.ro și eventim.ro, dar și la locația festivalului.

Toate detaliile despre festival, printre care și programul complet sau orarul autobuzelor, sunt disponibile pe www.dimansions.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului, diMANSIONS.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.