LIFESTYLE 10 ianuarie 2013

Andreea Marin şi Ştefan Bănică se despart, după 7 ani de căsnicie

de Covasna Media | 565 vizualizări

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au decis să pună capăt relaţiei şi s-au despărţit!

În urmă cu puţin timp, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat pe paginile lor de Facebook că au decis să pună capăt relaţiei.

"Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela.

Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica", au scris vedetele pe paginile personale de Facebook.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.