LIFESTYLE 7 februarie 2016

5 motive pentru care bicarbonatul de sodiu nu trebuie să-ţi lipsească din casă

de Covasna Media | 476 vizualizări

De acest ingredient minune te poţi folosi în bucătărie, dar şi în anumite ritualuri de înfrumuseţare.

1. Foloseşte regulat bicarbonat şi nu vei mai fi nevoit să-ţi albeşti dinţii într-un centru specializat. Presară acest ingredient minune pe periuţa de dinţi şi vei obţine o dantură de reclamă. Dacă vrei să-ţi reîmprospătezi respiraţia, pune o lingură de bicarbonat într-un pahar cu apă şi clăteşte-ţi gura.

2. Ai probleme cu circulaţia? Adaugă în apa de baie două linguri de bicarbonat, vei simţi o uşurare în picioare, iar pielea ta va deveni moale şi catifelată. Ba mai mult, îl poţi folosi şi în combinaţie cu şamponul atunci când îţi doreşti ca părul tău să capete strălucirea mult dorită.

3. Îţi doreşti un antiperspirant care să-şi facă efectul, presară la încheie­tura subraţului o cantitate mică din acest praf şi nu vei mai avea probleme. Bicarbonatul poate face minuni şi dacă te-a înţepat o insectă şi ai pielea iri­tată.

4.Vrei să schimbi mirosul rufelor sau al covoarelor? Strecoară puţin praf de bicarbonat în maşina de spălat sau împrăştie-l pe ţăsături. Bicarbonatul poate înlătura şi petele de grăsime sau de cafea.

5. Vrei să nu te mai supere gastrita sau arsurile la stomac, bea apă cu bicarbonat, astfel poţi reduce şi riscul de a face pietre la rinichi.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.