LIFESTYLE 11 iunie 2015

3 sfaturi de nutriție pentru anotimpul cald

de Covasna Media | 125 vizualizări

Toată lumea vrea să facă mișcare în perioada sezonului estival și tocmai de aceea alimentația este foarte importantă. Nutri­ționiștii au recomanadări speficice pentru alimentația din timpul verii.

1. Evită carnea de porc, optează pentru pește

Proteinele animale sunt susrsa principală de energie durabilă. Grăsimile pe care ţi le furnizează peştele sunt foarte uşor de procesat pentru organism şi abundă în omega 3, 6, 9.

2. Evită cafeaua, optează pentru cei verde

Cafeaua poate fi uneori prea puternică când e atât de cald afară şi din păcate, deshidratează. Ceaiul verde este benefic pentru organism. Ceaiul verde ajută la arderea caloriilor.

3. Evită cartofii, optează pentru ciuperci

Chiar dacă sunt vegetale, proteinele din ciuperci sunt asimilate rapid de organism şi dau energie hrănind muşchii, scrie libertatea.ro. De exemplu: 100 g de carne de piept de pui conţine exact 15 g proteine, 100 de g de cartofi au 3,4 g de proteine, în timp ce 100 g de cipuerci champignon 30 g proteine.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.