Știință & Tehnologie 28 martie 2013

Orange introduce o nouă metodă de plată a facturii

de Covasna Media | 846 vizualizări

Clienţii Orange, cel mai mare operator de telefonie mobile din România,  au posibilitatea să îşi plătească factura de telefonie prin aplicaţia mobilPay MasterCard Mobile ce poate fi accesată direct de pe smartphone-ul lor.

Aplicaţia poate fi accesată atât de posesorii de smartphones cu sistemul de operare Android, cât şi de cei cu iOS şi poate fi descărcată gratuit din Google Play şi din App Store. Odată instalată, va solicita informaţii personale şi setarea unui mPIN, care va proteja accesul în aplicaţie.

Pentru plata facturii de telefonie, clientul introduce iniţial codul de abonat sau numărul de telefon Orange, iar plata se realizează din contul înregistrat în aplicaţie, fără a mai fi nevoie de reintroducerea ulterioară a detaliilor de facturare. În plus, aplicaţia trimite clienţilor o notificare la emiterea unei noi facturi, cât şi o notificare de reamintire pentru plăţi neefectuate înainte de scadenţă.

O altă funcţionalitate a aplicaţiei mobilPay MasterCard Mobile este posibilitatea reîncărcării unei cartele Orange PrePay. Astfel, utilizatorul introduce numărul de telefon pe care doreşte să-l reîncarce şi suma de reîncărcat, iar după confirmarea platii, reîncarcarea se realizează în timp real.

“Suntem interesaţi să realizăm parteneriate durabile prin care să oferim clienţilor noştri servicii inovative, care să le uşureze viaţa. În acest sens, plata serviciilor Orange de pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicaţii precum mobilPay MasterCard Mobile este un exemplu perfect”, a declarat Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships & Wholesale Director..

Aplicaţia este dezvoltată de Netopia, companie care asigură prin serviciul mobilPay şi procesarea tuturor tranzacţiilor financiare realizate prin intermediul aplicaţiei.

Distribuie articolul:  
|

Știință & Tehnologie

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.