EDUCATIE 4 iulie 2023

„(RE)Creația mare” la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” – Ediția a II-a

de Covasna Media | 811 vizualizări

Cu o mică întârziere, datorită unui final de an școlar atipic și foarte aglomerat, Ziua Copilului a fost sărbătorită anul acesta pe data de 29 iunie la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, prin ediția a II-a a proiectului „(RE)Creația mare”, organizat de Asociația de tineret „NOI” și finanțat de Primăria Orașului Întorsura Buzăului.

Încântarea copiilor a fost la cote maxime întrucât cadrele didactice implicate, sub îndrumarea doamnei profesoare Neagoe Roxana, au organizat o varietate de concursuri și activități recreative, distractive și antrenante. 

Astfel, sărbătoarea copiilor a început cu o „încălzire” distractivă pe pași de dans fiind urmată apoi de o cursă cu obstacole sub formă de ștafetă, pe fiecare nivel de clasă, pentru a promova munca în echipă, toleranța și spiritul de camaraderie. Rezultatul? Distracție la maxim, multă mișcare și zâmbete sincere în familia Sadoveanu! Micuții întorsureni au concurat cu simț de fair-play, s-au ajutat între ei și s-au bucurat de succesul lor, dar și de cel al colegilor. A fost cu adevărat o zi memorabilă, atât pentru elevi, cât și pentru profesori! 

Cursa cu obstacole a fost precedată de o sumedenie de jocuri și activități sportive distractive, unde elevii noștri și-au dovedit abilitățile sportive și condiția fizică de invidiat. Jocurile alese și materialele utilizate au încununat starea de bine și atmosfera de sărbătoare din sala de sport.

La finalul activităților, toți elevii au fost recompensați cu dulciuri și au fost premiați pentru rezultatele deosebite. Fiecare clasă a primit mingi și alte materiale sportive pe care le vor folosi cu drag în recreațiile din anul școlar următor și își vor aduce aminte de această zi minunată petrecută alături de oameni dragi.

Mulțumim din nou celor mari pentru implicare și dăruire!

Mulțumim celor mici pentru zâmbete și veselie!

Prof. Daniela Hosu

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.