EDUCATIE 10 noiembrie 2021

Proiect adresat elevilor și cadrelor didactice din județul Covasna

de Covasna Media | 1923 vizualizări

Școala Gimnazială „Nicolae Colan” împreună cu Asociația Cadincas organizează proiectul județean „Diversitate și egalitate”, în cadrul căruia va avea loc un concurs de creație pentru elevi, dar și un simpozion dedicat cadrelor didactice din județ

Proiectul județean „Diversitate și egalitate”, organizat de către Școala Gimnazială „Nicolae Colan” și Asociația Cadincas, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, are ca scop principal formarea deprinderilor și aptitudinilor elevilor din ciclul primar și gimnazial, atât de la secția română, cât și de la secția maghiară, dar și familiarizarea cadrelor didactice din județul Covasna cu strategiile de integrare școlară a copiilor cu cerințe educaționale speciale (CES). 

Astfel, elevii din ciclul primar și gimnazial pot să-și înscrie creațiile plastice și literare într-un concurs de creație până la data de 26 noiembrie 2021, pe adresa proiectescoalacolan@gmail.com ori prin poștă pe adresa: Școala Gimnazială „Nicolae Colan”, în atenția d-nei Ciorici Ana (pentru învățământul primar) și a d-nei Cornea Adriana (pentru învățământul gimnazial), a d-nei Bodor Vilma (secția maghiară), Sf. Gheorghe, str. Lalelei, nr. 7, jud. Covasna, cod 520086. 

Mai multe detalii despre regulament AICI

Fișa de înscriere AICI

Simpozion cu tema „Strategii de lucru eficiente în integrarea școlară a copiilor cu CES”

Tot în cadrul proiectului județean „Diversitate și egalitate”, organizatorii invită cadrele didactice din județul Covasna, atât din învățământul tradițional, cât și din învățământul special, să participe la un simpozion online cu tema „Strategii de lucru eficiente în integrarea școlară a copiilor cu CES”. 

Înscrierea cadrelor didactice care-și doresc să participe la acest simpozion se va face pe baza fișei de înscriere (AICI). Fiecare cadru didactic va trimite prin e-mail fișa de înscriere împreună cu lucrarea sa pentru simpozion la adresa proiectescoalacolan@gmail.com, până la data de 15 noiembrie 2021. Simpozionul va avea loc în cursul lunii noiembrie 2021, în mediul online, iar data desfășurării acestuia și linkul de conectare vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Lucrările simpozionului se vor publica într-o revistă cu ISSN, oferind exemple de bune practici pentru cadrele didactice din județul Covasna. Persoanele participante la simpozion vor primi diplome de participare.

Mai multe detalii despre regulament AICI.

Organizatorii nu-şi asumă răspunderea pentru conținutul lucrărilor, întreaga responsabilitate revenind autorilor. De asemenea, nu se admit contestaţii, iar datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri în afară de cele ale proiectului. Diplomele vor fi trimise scanate, pe email.

(Sursa: Comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.