EDUCATIE 27 ianuarie 2011

La Şcoala cu clasele I-VIII „Váradi József” au început înscrierile pentru noul an şcolar

de Covasna Media | 551 vizualizări
Conform planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2011/2012, aprobat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna, la Şcoala cu clasele I-VIII „Váradi József” din municipiul Sf. Gheorghe vor funcţiona cinci clase I: o clasă la secţia română, învăţământ tradiţional şi patru clase la secţia maghiară: două clase învăţământ tradiţional, o clasă Step by Step şi o clasă cu profil confesional-reformat. Părinţii care au încredere

Conform planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2011/2012, aprobat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna, la Şcoala cu clasele I-VIII „Váradi József” din municipiul Sf. Gheorghe vor funcţiona cinci clase I: o clasă la secţia română, învăţământ tradiţional şi patru clase la secţia maghiară: două clase învăţământ tradiţional, o clasă Step by Step şi o clasă cu profil confesional-reformat.

Părinţii care au încredere în serviciile educaţionale oferite de şcoală - cadre didactice calificate, spaţii şcolare bine dotate, program de după-amiază cu posibilitatea de a lua prânzul la cantina şcolii - sunt aşteptaţi cu dosarele copiilor, în vederea înscrierii în clasa I.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.