EDUCATIE 4 aprilie 2013

Elevii intră de vineri în vacanţa de primăvară

de Covasna Media | 733 vizualizări

Elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolarii vor intra vineri în vacanţa de primăvară, urmând a se întoarce la cursuri luni, 15 aprilie, potrivit calendarului anului şcolar 2012-2013 aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

În intervalul 1 – 5 aprilie elevii şi preşcolarii participă la activităţi educative extracurriculare şi extraşcolare în programul ''Să ştii mai multe, să fii mai bun!''. Astfel, în această săptămână nu se vor organiza cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ iar programul ''Să ştii mai multe, să fii mai bun!'' se va desfăşura în conformitate cu un orar special.

În perioada 2 - 7 aprilie, Ministerul Educaţiei Naţionale organizează etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe discipline de învăţământ şi, după caz, ale concursurilor şcolare.

Anul şcolar se va încheia în data de 21 iunie, potrivit aceluiaşi calendar. Vacanţa de vară va începe pe 22 iunie şi se va încheia pe 15 septembrie, urmând ca pe data de 16 septembrie să înceapă anul şcolar 2013-2014.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.