EDUCATIE 23 mai 2023

Elevii de la CNMV au participat la concursul „Prietenii pompierilor”

de Covasna Media | 5642 vizualizări

Sâmbătă, o echipă pregătită și coordonată de profesorul Albu Enikő de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” a participat la etapa județeană a concursului „Prietenii pompierilor”.

Concursul, cu tematică specifică serviciilor pentru situații de urgență, are un caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv.

Elevii au parcurs trei probe. O probă teoretică (test grilă) unde au luat punctajul maxim de 100 de puncte și două probe practice: „Pista de îndemânare peste obstacole”, pe care au executat-o într-un minut și 6 secunde fără puncte de penalizare, și „Ștafeta de 400 de metri cu obstacole”, într-un minut și 40 de secunde fără puncte de penalizare.

Echipa a fost formată din următorii elevi: Aprodu Răzvan, Bucur George, Dogaru Claudiu, Gavriluță Bogdan, Groza Mihnea, Licsăndroaia Matei Nicolas, Năstuță Adela Maria, Năstuță Cezar, Petre Mihnea, Stoian Silviu și prof. Albu Enikő. Elevii, pe tot parcursul concursului, au dat dovadă de spirit de echipă, ambiție, disciplină și entuziasm. După o concurență acerbă, din cele cinci echipe participante, echipa Colegiului Național „Mihai Viteazul” s-a clasat pe locul al II-lea la etapa județeană a concursului „Prietenii pompierilor”.

Felicitări elevilor și mulțumiri părinților pentru sprijinul acordat!

Echipa CNMV

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 3 ore, 32 minute

CONVOCATOR

Acum 9 ore, 53 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.