EDUCATIE 16 octombrie 2012

Cursuri pentru învățători

de Covasna Media | 521 vizualizări

În cursul lunii octombrie se pot preda documentele de înscriere pentru cursurile BACOV-ia destinate învăţătorilor, program ce oferă 90 de credite profesionale transferabile.

Cursul de perfecţionare „Profesionalizarea carierei didactice – noi competenţe pentru actori ai schimbărilor în educaţie în judeţele Bacău şi Covasna” oferă  450 de locuri pentru cursul de perfecţionare a învăţătorilor din judeţul Covasna.

Cursul este compus din 3 module: „Dezvoltarea competenţelor IT”, „Curriculum centrat pe competenţe” şi „Managementul instruirii” şi durează 280 de ore teorie şi practică.

În Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Baraolt, Covasna şi Întorsura Buzăului se ţin în grupuri de 25 de cursanţi activităţile practice, atât în limba maghiară cât şi în limba română.

„Cursul nu necesită contribuţie financiară din partea participanţilor, în plus cursanţii pot participa la activităţi în centrele care sunt aproape de localitatea de domiciliu” – a declarat directorul Casei Corpului Didactic, Botos Erika.

Anul trecut s-a derulat programul de formare pentru 325 de educatoare, iar 525 de profesori urmează de la începutul lunii cursurile BACOV-ia.

Din februarie începe formarea învăţătorilor, care sunt aşteptaţi până pe 30 octombrie la Casa Corpului Didactic „Csutak Vilmos” cu dosarele de înscriere.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.