EDUCATIE 30 ianuarie 2020

Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna şi-a ales noul Birou Executiv

de Covasna Media | 4687 vizualizări

Au fost ocupate patru funcţii rămase vacante

În cadrul Adunării Generale a Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Covasna care a avut loc marţi, 28.01.2020, la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe, reprezentanţii elevilor covăsneni  au ales noul birou executiv al organizaţiei, funcţii rămase vacante încă de anul trecut, dar şi noul director al departamentului de PR şi comunicaţii şi noul Avocat al Elevului  la nivel judeţean.

Cei care au votat pentru ocuparea funcţiilor vacante au fost membrii delegaţi ai Consiliilor Şcolare ale Elevilor din tot judeţul. Înainte ca procesul de votare să înceapă, fiecare candidat a susţinut un discurs în care a explicat ce are de gând să facă mai departe pentru elevii covăsneni şi de ce este cel mai potrivit pentru funcţia la care candidează.

După voturi, ocuparea funcţiilor din cadrul CJE Covasna arată astfel: vicepreşedinte - Andra Ropotă, secretar - Claudia Florescu, directorul departamentului de PR şi comunicaţii – Diana Preda şi Avocat al Elevului – David Leonard Bularca.

După mult timp, Consiliul Județean al Elevilor Covasna a reușit să organizeze o Adunare Generală, cu cvorum evident și să îşi întregească familia. Întotdeauna m-am luptat să fac mișcarea de reprezentare una cât mai evidentă, mai ales în zona mea, pe care o şi reprezint. Acum că avem echipa aproape completă, suntem pregătiți de treabă, avem în plan cât mai multe demersuri și evenimente în judeţ”, a transmis, pentru Observatorul de Covasna, Ioana Dajbog, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Covasna.

Biroul Executiv al organizaţiei este format din preşedintele organizaţiei, Ioana Dajbog (aleasă în funcţie anul trecut), vicepreşedinte şi secretar.

Sursă foto: BdP CJE Covasna

David Leonard Bularca

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.