EDUCATIE 30 aprilie 2012

Consiliul Judeţean a alocat 150.000 de lei pentru grădiniţa din Întorsura distrusă de un incendiu

de Agerpres | 436 vizualizări

Consiliul Judeţean (CJ) Covasna a aprobat vineri alocarea sumei de 150.000 de lei din Fondul de rezervă bugetară pentru acoperirea cheltuielilor de reparaţii la grădiniţa cu program prelungit din Întorsura Buzăului, care a fost distrusă într-un incendiu care a avut loc în luna februarie.

Banii au fost alocaţi la cererea primarului oraşului Întorsura Buzăului, Leca Băncilă, pe baza raportului de evaluare a pagubelor, care se cifrează la peste 420.000 de lei.

Incendiul a izbucnit în noaptea de 28 februarie, iar flăcările au distrus aproape în totalitate acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi. Principalii suspecţi sunt trei tineri vagabonzi, care s-ar fi adăpostit de frig în mansarda grădiniţei.

Primăria a reparat interiorul clădirii din fonduri proprii, iar la finele lunii martie a mutat înapoi în sălile de clasă cei aproape 100 de copii care temporar au ţinut cursurile în spaţiile administrative ale sălii de sport din oraş. Grădiniţa fusese reabilitată complet în urmă cu aproape un an.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.