EDUCATIE 31 mai 2024

Concursul Cântecului și Jocului pentru Copii la Întorsura Buzăului: un eveniment plin de bucurie și talent

de Covasna Media | 1246 vizualizări

În data de 29 mai 2024, orașul Întorsura Buzăului a fost gazda unui eveniment deosebit: Concursul Cântecului și Jocului pentru Copii, cu tematica Dans modern, organizat de Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” în colaborare cu Primăria orașului Întorsura Buzăului. Acest eveniment a reunit 270 de preșcolari talentați de la grădinițele din zonă, care au demonstrat abilități remarcabile în diverse dansuri și ritmuri sub îndrumarea doamnelor educatoare.

Am avut onoarea de a-i avea alături la acest eveniment pe Inspectorul General Adjunct Luminița Bobeș și Inspectorul Școlar pentru Educație Timpurie și Alternative Educaționale, Florica Nica. În discursurile lor, au subliniat importanța educației timpurii și a activităților extracurriculare în dezvoltarea copiilor. Aceste evenimente nu doar că promovează talentul și creativitatea, dar și încurajează socializarea și spiritul de echipă între copii.

Copiii au avut ocazia să își exprime creativitatea, bucuria și emoțiile prin dansuri moderne. Fiecare moment artistic a fost primit cu aplauze călduroase de către publicul entuziast, realizând un tablou frumos în spatele căruia se ascunde foarte multă muncă.

Cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” merită laude pentru eforturile depuse în organizarea acestui concurs. Evenimentul a fost bine structurat, cu un program variat care a menținut atenția și interesul tuturor participanților.

Concursul Cântecului și Jocului pentru Copii de la Întorsura Buzăului a fost un succes răsunător, demonstrând încă o dată că, prin implicarea comunității și a autorităților, se pot creea momente de neuitat pentru cei mici. Pentru buna desfășurare a acestui eveniment ne-au fost alături sponsorii: SC Milkom SRL; SC Impecarm SRL; ACS Retelin și Primăria Orașului Întorsura Buzăului, cărora le mulțumim și pe această cale.

De 20 de ani, se păstrează tradiția acestui Festival, cu aceeași dăruire și dragoste față de copii din partea educatoarelor și cu sprijinul părinților. Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru acest eveniment!

Prof. înv. preșcolar Claudia Elena Luca

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.