EDUCATIE 3 mai 2012

Bunicii în vizită la Grădiniţă

de Covasna Media | 661 vizualizări

Anul 2012 a fost declarat Anul European al Îmbătrânirii Active și al Solidarității Între Generații, astfel că duminică a fost sărbătorit acest eveniment. Copiii grupei step-by-step de la Grădiniţa cu program prelungit ”Rază de Soare” au avut ca invitate bunicuţe care le-au depănat câte ceva din amintirile lor, au cântat şi au dansat împreuna, copiii punând întrebări referitoare la copilăria acestora. Au aflat multe lucruri interesante.

Mesajul pe care l-au transmis copiii este următorul : bunicii sunt nepreţuiţi. Avem nevoie de ei să ne călăuzească paşii spre viitor. Avem nevoie de înţelepciunea acestora, ei fiind puntea care ne leagă de trecutul nostru. Un popor fără trecut nu are viitor. Această activitate este premergătoare altor activităţi în care vor fi invitaţi bunicii spre a ne împărtăşi cunoştinţele, sentimentele lor faţă de copilăria personală şi copilăria de azi, de a ne învăţa să realizăm lucruri frumoase.

La mulţi ani, dragi bunici! Să ne trăiţi!

În acelaşi timp, copiii grupei step-by-step ţin să mulţumească public Fundaţiei Comunitare Covasna şi comunităţii locale pentru cadoul oferit: setul de jucării creative. Copiii şi părinţii sunt încântaţi de “scaunul povestitorului”, de jucăriile care le stimulează curiozitatea şi creativitatea.

Copiii grupei step-by-step şi educatoarele Csutak Camelia şi Alina Bugnar, Grădiniţa ”Rază de Soare – Napsugar

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.