EDUCATIE 9 februarie 2021

Aventurile lecturii – Concurs de popularizare a cititului pentru elevii claselor 5-8

de Covasna Media | 1410 vizualizări

Biblioteca Județeană „Bod Péter” lansează pentru elevii claselor 5–8. din județul Covasna o nouă ediție a concursului Aventurile lecturii – Concurs de popularizare a cititului, care se va desfășura în perioada 15 februarie – 12 aprilie 2021.

Participanții la acest concurs vor avea ocazia de a descoperi lumea fascinantă a literaturii contemporane pentru copii și tineret, iar rezolvarea exercițiilor creative legate de textele propuse va oferi posibilitatea cunoașterii aprofundate a acestor opere.

Competiția se va desfășura în mediul online, va avea două etape preliminare, urmate de finală. Textele, respectiv seturile de întrebări și de exerciții vor fi disponibile pentru descărcare pe pagina web a bibliotecii (www.kmkt.ro). Așteptăm înscrierea unor echipe de câte trei membri, în două categorii: clasele 5-6. și 7-8. Înscrierile se pot face prin e-mail, la adresa aventlect@gmail.com, până la data de 1 martie 2021, odată cu transmiterea răspunsurilor la primul set de exerciții și întrebări.

Condițiile de participare și toate informațiile legate de concurs sunt disponibile pe pagina web a bibliotecii, la adresa următoare: http://kmkt.ro/aventurile-lecturii-2021.

(Sursa – Comunicat Biblioteca Județeană „Bod Péter”)

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.