EDUCATIE 25 mai 2020

Altfel de Ziua Copilului, la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1296 vizualizări

Programe interactive online: povestiri, activități meșteșugărești, desene colorate, concert, dans și activități legate de sport îi așteaptă pe copii și părinți cu ocazia Zilei Copilului la Sfântu Gheorghe.

Anul acesta, din păcate, epidemia de coronavirus ne-a prezentat tuturor o nouă situație, noi provocări. Întâlnirile și conversațiile personale au fost înlocuite de interfațele online, iar evenimentele mari au fost înlocuite cu programe familiale restrânse.

În data de 1 iunie, organizatorii vor lansa un eveniment intitulat Altfel de Ziua Copilului pe pagina oficială de Facebook a Casei de Cultură „Kónya Ádám”, unde îi așteaptă pe copii și nu numai cu multe activități variate. Copiii vor avea parte de diferite programe colorate, interactive, unde vor avea posibilitatea să-și realizeze propriile elemente de bucătărie, pot viziona desene animate, pot asculta povești, pot dansa și cânta pe placul lor. Pe lângă aceste activități va avea loc un concert online unde copiii se îl pot cunoaște pe „Gőgös Gúnár Gedeon”.

Programele online încep de la ora 10. Pe Benkő Éva o pot urmări online în cadrul unei activități interactive de povești. Activitatea meșteșugărească „Kreatű” va avea ca temă principală cunoașterea fructelor și legumelor, şi crearea acestora cu ajutorul unui ac și ață.

Actorii Teatrului „Andrei Mureșanu” și ai Teatrului de păpuși „Cimborák” colaborând cu Casa de Cultură „Kónya Ádám” vor realiza un program interactiv de povești pentru copii. După amiază Change Center organizează un program de gimnastică interactivă pentru copii, iar formația Veronaki se pregătește cu un concert online. Pe pagina de Facebook a Casei de Cultură „Kónya Ádám” va fi postată şi o expoziție de desene având tematica „Eroii lui Csukás István”. Programul va fi încheiat cu dansul formației „Kincskeresők”.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să ia parte la eveniment!

Program

10.00     Duelul instrumentelor: Pian vs. percuție? / Opera Comică pentru copii 

10.30     O scurtă plimbare la Expoziția Cinegetică a Ținutului Secuiesc și prezentarea rezultatelor concursului județean de desene al Asociaţiei Vadon 

11.00     Benkő Éva: Povești interactive online 

11.20     Lumea Basmelor Online / Teatrul „Andrei Mureșanu” 

12.00     „Eroii lui Csukás István”: Expoziție de desene online și prezentarea rezultatelor pe pagina de Facebook a Casei de Cultură „Kónya Ádám”

13.00    Tőkés Csaba Zsolt: Dansează împreună cu Ansamblul folcloric „Kincskeresők”  

14.00     Activități meșteșugărești pentru copii / „Kreatű”

15.00    A rest legényről / teatru de păpuși online / Teatrul de Păpuși „Cimborák” 

16.00    Frumoasă din Pădurea Adormită online / Teatrul „Andrei Mureșanu”

17.00    Antrenament funcțional pentru copii / Szőcs Enikő Change Center

18.00    Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon - Concert Live 

19.00    Könnyek tava / joc de dans urmând legenda lacului Sfânta Ana / Ansamblul folcloric al Colegiului Național „Székely Mikó”

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Colaboratori: Asociația Vadon, Teatrul de Păpuși „Cimborák”, Teatrul „Andrei Mureșanu”, Change Center

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.