EDUCATIE 22 februarie 2012

„Lipsesc” 212 copii

de Covasna Media | 487 vizualizări

212 copii din Sfântu Gheorghe nu sunt cuprinşi în învăţământul preşcolar, dar au vârste corespunzătoare pentru a fi înscrişi în clasa pregătitoare sau clasa I.

În conformitate cu Metodologia privind cuprinderea copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I pentru anul şcolar 2012 – 2013 şi a calendarului înscrierii, în perioada 25 ianuarie – 18 februarie 2012 s-a efectuat recensământul copiilor care au debutul în învăţămânîm primar în anul 2012 – 2013.

La finalul acestui proces, comparând datele pe care le deţinem de la serviciul de Evidenţă a Populaţiei cu cele obţinute în urma recensământului, se constată că, la nivelul municipiului Sfântu Gheorghe, un număr de 212 copii nu sunt cuprinşi în învăţământul preşcolar, dar au vârste corespunzătoare pentru a fi înscrişi în clasa pregătitoare sau clasa I în anul şcolar 2012 – 2013.

Din acest motiv, solicităm părinţilor care nu au completat fişele de recensământ pentru cuprinderea copiilor în învăţământul primar să se adreseze unităţilor de învăţământ din circumscripţia căreia îi aparţin, iar directorilor de şcoli să îndrume părinţii acestor copii, astfel încât să se realizeze înmatricularea lor şcolară.

Biroul de presă al IŞJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.