ECONOMIC 27 mai 2020

Un nou contract semnat în Parcul Industrial de la Câmpul Frumos

de Covasna Media | 1102 vizualizări

O societate specializată în neutralizarea deșeurilor medicale va investi aproximativ 3,7 milioane de lei, fiind create circa 12 locuri de muncă

Conducerea Parcului Industrial Câmpul Frumos a semnat marţi un nou contract de concesionare pentru un teren din incinta parcului.

Astfel, societatea AKSD Romania a primit în folosinţă o suprafaţă de 4.470 mp, urmând să înfiinţeze o unitate de colectare şi gestionare a deșeurilor medicale, deșeuri care vor fi neutralizate termic în sterilizatoare cu sistem integrat. Societatea va construi o hală de procesare dotată cu o linie tehnologică nouă în vederea desfășurării activității.

„Investiția societății AKSD Romania va duce la creșterea calității serviciilor medicale. Este deja al doilea contract semnat după declanșarea crizei, lucru care atestă faptul că oferim condiții favorabile realizării investițiilor”, spune directorul Parcului Industrial, Miklós Zoltán.

„Având în vedere faptul că 40% din cantitatea totală de deșeuri colectate provine din această zonă, din motive logistice am luat decizia de a înființa un punct de lucru regional. În alegerea locației au contat dotările infrastructurale, condițiile favorabile, respectiv comportamentul proactiv, agil al administrației parcului”, a declarat administratorul AKSD Romania SRL, Baranyai József.

Suma investită este de aproximativ 3,7 milioane de lei, iar prin realizarea investiției se vor crea circa 12 locuri de muncă.

(Sursa – comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.