ECONOMIC 12 martie 2021

Startup Covasna a inițiat o consultare despre fondurile nerambursabile

de Covasna Media | 1182 vizualizări

Pe fondul crizei provocate de pandemia COVID19 antreprenorii continuă să se confrunte cu provocări fără precedent. Echipa Startup Covasna dorește să vină în sprijinul antreprenorilor din județ, dar și a persoanelor, care doresc să își dezvolte o afacere pe viitor. 

Cu acest sondaj de opinie, doresc să identifice, care sunt principalele obstacole în a lansa o afacere nouă, sau a dezvolta afacerea existentă, cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Completarea chestionarului durează maximum 2 minute, rezultatele vor ajuta în identificarea problemelor și provocările cu care se confruntă mediul antreprenorial din județul Covasna. Chestionarul poate fi  completat până la data de 19 martie pe pagina de facebook https://www.facebook.com/startupcovasna sau accesând link-ul https://s.zurvey.io/nyug2qd1, totodată în funcție de nevoile identificate vor fi planificate activitățile viitoare ale Startup Covasna.

Asociația Startup Covasna este un cadru nou, reprezentând o comunitate puternică  care vrea să contribuie la dezvoltarea județului. Asociația a fost înființată de Róbert Grüman, economist, antreprenor, Miklós Orbán, inginer agronom, antreprenor în agricultură și Szilárd Kelemen, economist, startupper. Cei interesați pot afla mai multe informații pe pagina https://www.facebook.com/startupcovasna.  

Biroul de presă Startup Covasna

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.