ECONOMIC 25 noiembrie 2021

Se caută tânărul antreprenor covăsnean al anului!

de Covasna Media | 799 vizualizări

Cum se fac înscrierile 

Cine are mai puțin de 35 de ani și gestionează cu succes o firmă covăsneană poate primi „Premiul pentru Tineri Întreprinzători”, într-o ceremonie organizată de Asociația Junior Business Club (JBC) și Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna. Câștigătorul va primi premiul pe 10 decembrie, de la ora 18:00, într-o gală care va putea fi urmărită online.

„Premiul pentru Tineri Întreprinzători recunoaște activitatea tinerilor antreprenori, de aceea căutăm pe acei antreprenori care în pofida vârstei tinere (sub 35 de ani) înregistrează succese în activitatea lor economică și care pot fi considerați un exemplu remarcabil pentru noua generație”, anunță organizatorii.

Cei care doresc să se înscrie, trebuie să știe că, printre altele, pentru a putea participa firma pe care o conduc trebuie să fi înregistrat profit la sfârșitul anului 2020.

„Gala de premieră va avea loc în cadrul Festivității de premiere, organizată de Asociația Junior Business Club pe data de 10 decembrie 2021. Vor fi premiați cei mai buni întreprinzători tineri, asociați semnificativi la societăți comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din județul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2020. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârșitul anului 2020!

Nu sunt eligibili acei antreprenori, care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani”, conform unui comunicat de presă. 

Cum se pot înscrie antreprenorii

Înscrierile se pot face până pe 6 decembrie, iar pretendenții la titlu trebuie să trimită o serie de documente via mail. 

„Înscrierile se pot efectua până la data de 6 decembrie 2021 prin autopropunere sau propunere venită de la terți, cu obligativitatea transmiterii următoarelor detalii: numele întreprinzătorului (cota de părți a societății deținute), numele firmei, cota de participare la capitalul social, adresa firmei, telefon. e-mail, web, scurtă descriere a firmei.

Înscrierile se pot trimite pe adresa de e-mail ccicov@ccicov.ro sau juniorbusinessclub@yahoo.com

Persoanele de contact: BIRÓ Melinda (tel: 0755 085 842) sau Karácsony Zsolt (tel: 0751 790 537)”, au mai anunțat organizatorii. 

Partenerii și finanțatorii sunt  Direcția Județeană de Sport și Tineret Covasna, iar activitatea face parte din proiectul „JBC are 12 ani - premierea tinerilor întreprinzători ai anului”. Evenimentul este finanțat de Municipiul Sfântu Gheorghe, prin programul „Sfântu Gheorghe Sprijină Tinerii".

Sursa foto: ccicv.com și comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.