ECONOMIC 26 martie 2019

Proiectul de buget al municipiului Sfântu Gheorghe, supus dezbaterii publice

de Agerpres | 1115 vizualizări

Proiectul de buget al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2019, estimat la peste 130 milioane de lei, a fost supus dezbaterii publice pe site-ul primăriei, cetăţenii putând să-şi exprime opiniile şi propunerile de modificare până pe data de 9 aprilie.

Din totalul veniturilor estimate de Primăria Sfântu Gheorghe în anul 2019, pentru Servicii Publice Generale este propusă suma de 18 milioane de lei, pentru Apărare şi Ordine Publică 3,4 milioane de lei, iar pentru Servicii, Dezvoltare Publică, Locuinţe, Mediu şi Ape peste 14 milioane de lei.

Cea mai mare sumă, aproape 65 milioane de lei, a fost alocată cheltuielilor social-culturale, din care 16 milioane pentru Învăţământ, 2,6 milioane pentru Sănătate, peste 26 milioane pentru Cultură, recreere şi religie şi 19,5 pentru Asistenţă socială.

La capitolul „Activităţi economice” sunt prevăzute peste 29 milioane de lei, din care 25 milioane pentru transport, drumuri şi poduri.

Proiectul de buget poate fi consultat de către cei interesaţi la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură, respectiv pe pagina web a instituţiei: www.sfantugheorgheinfo.ro.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.