ECONOMIC 5 martie 2018

Posibilități de finanțare la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 744 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a deschis linii de finanțare pentru proiecte culturale, sportive și de tineret. Valoarea totală a fondurilor este de 300.000 lei în cazul programelor culturale, 400.000 lei pentru programele sportive și 100.000 lei pentru programele de tineret. Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare pentru proiecte culturale este de 16 martie, pentru celelalte două apeluri termenul fiind de 27 martie.

În cazul apelurilor pentru cultură și tineret, solicitanții eligibili sunt persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiile și fundațiile, iar în cazul programelor de sport solicitanții eligibili sunt structurile sportive de drept privat, fără scop patrimonial, respectiv cluburi sportive de drept privat şi/sau asociații sportive. În cazul fondurilor culturale și de tineret nu există restricții tematice anume, însă în cazul fondului sportiv, proiectele solicitanților trebuie să fie relevante pentru inițiativa „Sfântu Gheorghe sprijină sportul”.

Câteva exemple concrete câștigătoare de finanțare în anii anteriori în cadrul liniilor de finanțare pentru cultură și tineret: activități artizanale, păstrarea tradițiilor, serie de spectacole, ateliere profesionale, concursuri, concerte, educație de după-amiază, tabere pentru copii, activități legate de basme, voluntariat, programe pentru elevi, tabără de tineret, etc. Câteva proiecte dintre cele finanțate din fondul sportiv: pregătire, participare la competiții, organizarea campionatelor și cantonamentelor, asigurarea antrenamentelor și echipamentelor.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenția concurenților potențiali să citească cu atenție apelurile, regulamentul pentru atribuirea contractelor de finanțare și lista anexelor obligatorii, deoarece experiența anilor trecuți indică faptul că multe idei remarcabile au fost respinse din motive administrative.

Puteți găsi mai multe informații la pagina oficială a Municipiului Sfântu Gheorghe: www.sfantugheorghe.ro

Dorim succes tuturor solicitanților!

Biroul de Imagine al Primăriei

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.