ECONOMIC 7 iunie 2022

CCI Covasna va lansa un program de minimis pentru sprijinirea dezvoltării afacerilor

de Agerpres | 921 vizualizări

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna pregăteşte un Program de minimis pentru sprijinirea dezvoltării afacerilor, prin intermediul căruia firmele vor putea beneficia de sume cuprinse între 20.000 şi 50.000 de euro.

Preşedintele CCI Covasna, Edler Andras, a declarat că acest nou program va înlocui programul Minimis COVID, acordat firmelor afectate de pandemie.

„Lucrăm la un program de minimis pentru sprijinirea dezvoltării afecerilor pe care sperăm să îl lansăm în acest an (...) De acest nou program vor putea beneficia cei aflaţi la început de drum, dar am avut o discuţie cu echipa împreună cu care lucrăm la dezvoltarea programelor de minimis ca să nu ne rezumăm doar la cei care pornesc o afacere, ci să îi ajutăm şi pe cei care vor să îşi dezvolte afacerile”, a declarat Edler Andras.

Acesta a menţionat, totodată, că în ultimii ani în municipiul Sfântu Gheorghe au fost lansate mai multe programe de minimis, în parteneriat cu autorităţile locale, menite să sprijine mediul de afaceri.

„În anul 2012 am lansat primul program de minimis, cel clasic, cu rambursarea unei părţi a impozitului pe clădiri, dar mai avem şi alte programe, cum ar fi programul de minimis pentru parcul industrial şi cel pentru cluburile sportive (...) Am fost prezentaţi de Consiliul Concurenţei ca fiind oraşul cel mai activ din acest punct de vedere”, a mai spus Edler Andras.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.