ECONOMIC 2 aprilie 2019

Atelier antreprenorial la Expowood, vineri, 12 aprilie, în a doua zi de târg!

de Covasna Media | 678 vizualizări

Vizitatorii Expowood au ocazia să participe vineri, 12 aprilie, în a doua zi de târg, la un atelier antreprenorial. Acesta cuprinde în prima parte prezentări despre finanțările și serviciile menite să susțină antreprenoriatul din România și regiunea, iar după prânz, în a doua parte, se va discuta despre tehnologiile și soluțiile inovatoare ale companiilor locale din industria mobilei. 

Vineri, 12 aprilie, în intervalul ora 10.00-15.00, sunt cuprinse în agenda Expowood 11 evenimente de specialitate, organizate de ADR Centru și Camera de Comerț și Industrie din Brașov, în parteneriat cu revista Intarzia&Castor. Primirea participanților se va face începând cu ora 9.00, fiind incluse o pauză de 10 minute de la cafea la ora 12.00 și o pauză de masă la final, la ora 15.00. 

Astfel, din rândul speakerilor fac parte specialiști de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, manageri de proiect de la Camera de Comerț și Industrie Brașov, consultanți și directori de companii.

Astfel, vor avea loc discuții ample despre internaționalizarea IMM-urilor, digitalizarea companiilor, instrumentele de finanțare pentru start-up-uri și subvențiile ce se pot acorda, sistemele de vopsire robotizată, programele software pentru proiectarea de uși-ferestre, prezentarea noilor colecții de fronturi de uși de bucătărie.

Programul complet al evenimentelor – Agenda: click aici

La evenimentele de specialitate de la EXPOWOOD și-au anunțat participarea profesioniști și specialiști din Croația, Slovenia, Ungaria, Bulgaria și Austria. Intrarea este liberă!

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie 2019, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.