ECOLOGIE 24 septembrie 2010

Săptămâna mobilităţii în Covasna „Circulă mai inteligent, trăieşte mai sănătos!“

de Covasna Media | 3509 vizualizări
Sub sloganul „Circulă mai inteligent, trăieşte mai sănătos!“, săptămâna mobilității în Covasna a continuat miercuri cu maratonul mobilității. Între orele 14 - 20, în jurul zonei centrale din Sfântu-Gheorghe, peste 200 de persoane, copii şi adulți, au participat la maratonul mobilității. Scopul evenimentului a fost atins, pentru o după-amiază centrul oraşului a fost eliberat de maşini

Sub sloganul „Circulă mai inteligent, trăieşte mai sănătos!“, săptămâna mobilității în Covasna a continuat miercuri cu maratonul mobilității.

Între orele 14 - 20, în jurul zonei centrale din Sfântu-Gheorghe, peste 200 de persoane, copii şi adulți, au participat la maratonul mobilității.

Scopul evenimentului a fost atins, pentru o după-amiază centrul oraşului a fost eliberat de maşini, locul lor fiind preluat de peste 200 de biciclişti, alergători, rolleri etc.

Toți participanții au primit diplome de participare şi câte un ecuson smiley, inscripționat Săptămâna mobilităţii, judeţul Covasna, 2010, iar cei mai energici şi mai inimoşi participanți urmează să primească şi premii.

Premiile vor putea fi ridicate de câştigători de la sediul Europe Direct Sf. Gheorghe, str. Kossuth Lajos, nr. 10 (fosta clădire a Băncii Naționale, la parter) vineri, între orele 8.00-13.30, iar între luni şi joi, între orele 8.00-16.00. Informații se pot obține la nr. de telefon 0267-313.335.

Câştigătorii, pe categorii de vehicule, sunt:

Alergători:

1. Cojocaru Andreea - borsetă pentru sport

2. Condrea Valentin - borsetă pentru sport

3. Barcan Cristian - borsetă pentru sport

4. Csiki Csaba - rucsac

5. Csiki Attila - rucsac

6. Csutak Tamas - bidon apa pentru sport

7. Bihari Szilard - bidon apă pentru sport

8. Jakab­Benke Hajnalka - bidon apă pentru sport

9. Imreh Zoltan - bidon apă pentru sport

10. Bara Richard - bidon apă pentru sport

11. Trăistaru Lucian - bidon apă pentru sport

Biciclişti:

1. Galaci Gabor - cască de biciclist

2. Balint Maria - cască de biciclist

3. Szabo Jozsef - cască de biciclist

4. Hajdu Klara - casca de biciclist

5. Hajdu Lorand - casca de biciclist

6. Bartha Csaba - borsetă pentru sport

7. Szabo Norbert - borsetă pentru sport

8. Sabău Attila - borsetă pentru sport

9. Daniel Attila - borsetă pentru sport

Alte vehicule:

1. Bordi Levente şi Bordi Fazakas Bence, pentru cel mai original vehicul - rucsac şi bidon apă pentru sport

2. Kalanyos Monika - rucsac

3. Kalanyos Emanuel - rucsac

4. Laczko Abigel - rucsac

5. Szabo Zoltan - borsetă pentru sport

6. Olteanu Andrea - bidon apă pentru sport

7. Demeny Gergely - borsetă pentru sport

8. Zamfir Bianca - bidon apă pentru sport

9. Hadnagy Tamas - bidon apă pentru sport

10. Dezsi Marta - bidon apa pentru sport

Felicităm câştigătorii şi le mulțumim tuturor celor care au participat la primul maraton al mobilității din Sf. Gheorghe.

Vă reamintim că săptămâna mobilității continuă astăzi în județul Covasna cu un marş al cicliştilor. Evenimentul, cu tradiție deja în Sf. Gheorghe, va începe la ora 16.30. Participanții sunt aşteptați să se adune în centrul municipiului reşedință de județ, în fața Parcului Elisabeta, de la ora 16.00. La evenimentul de anul trecut am reuşit să strângem 1000 de participanți. Tuturor le mulțumim şi îi invităm să ni se alăture şi anul acesta.

Activitățile organizate sub egida „Săptămânii mobilității“ sunt organizate în parteneriat de Consiliul Județean Covasna - Biroul Europe Direct, Inspectoratul de Poliție Județean Covasna, Primăria Municipiului Sf. Gheorghe, Primăria Municipiului Tg. Secuiesc, Poliția Comunitară Sf. Gheorghe, Inspectoratul Şcolar Sf. Gheorghe, Multinr, Jacko Sport, Asociația Jaxtrem, Asociația Gall Lajos Futokor, Asociația Harit, Asociația Zold Nap.

Polițiştii covăsneni vor fi prezenți la toate aceste activități, vor particpa activ la ele. În acelaşi timp, polițiştii vor împărți participanților la aceste evenimente materiale educativ-preventive pentru circulația în condiții de siguranță a tuturor participanților la trafic.

Biroul de presă al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
valy, 4 februarie 2011
Dragi corespondenti, Va rog daca se poate sa imi trimiteti niste poze pe email
valy, 4 februarie 2011
defapt pe locul 1 trebuia sa fiu eu ,,Condrea Valentin cu vreo 140 de ture pe locul ,,Balcani Cristian'' dragi autori nu Barcani..cu 134 de ture si abea pe locul 3 scumpa mea colega Cojocaru Andreea. citeste integral
csabi, 24 septembrie 2010
imi place ciclismul cat si drumetiile dar v-a trecut prin minte cat carburant au consumat masinile cand ocoleau centrul? nu cred ca s-a redus traficul, ci doar s-a redirectionat dar oricum, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.