ECOLOGIE 24 noiembrie 2011

Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!

de Covasna Media | 688 vizualizări

Campania „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, iniţiată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, ajunge în judeţul Covasna pentru a cincea oară anul acesta.

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, alături de primăriile Covasna şi Zăbala, desfăşoară cea de-a cincea acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), împreună cu partenerii Candy, Carpatcement şi Skil, în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”.

De miercuri, 23 noiembrie, până sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 10 – 16, locuitorii din Covasna şi Zăbala care vor să scape de echipamentele electrice şi electronice vechi sau defecte o pot face în mod responsabil, în punctele de colectare special amenajate pentru colectare, unde pot aduce deşeurile, după programul specificat mai jos:

Comuna Zăbala:

1. Sat Surcea - Căminul Cultural - miercuri, 23 noiembrie

2. Sat Tamaşfalău - Căminul Cultural - joi, 24 noiembrie

3. Comuna Zăbala - Căminul Cultural - vineri, 25 noiembrie

Covasna – sâmbătă, 26 noiembrie:

1. Magazinul Valea Zânelor

2. Şcoala Avram Iancu (statuie)

3. Podul Puskas (parcare)

4. Ocolul Silvic Covasna (parcare)

5. Chiuruş (centru)

În cazul unor obiecte mari sau grele pe care cetăţenii doresc să le încredinţeze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informaţii suplimentare despre cum pot programa un astfel de transport gratuit, cetăţenii pot apela numărul de telefon 0737.309.151, disponibil până sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 08.00-16.00.

Tombolă cu premii

Toţi cei care se implică în actiunea de colectare derulată de Asociaţia RoRec în acest weekend, şi depun deşeuri de echipamente electrice şi electronice la punctele de colectare sau apelând la preluarea gratuită, vor fi înscrişi automat la o tombolă cu premii.

Pentru deponenţii din comuna Zăbala, premiile sunt oferite de Skil şi constau în 5 ferăstraie verticale şi 10 maşini de găurit. Tragerea la sorţi şi premierea vor avea loc vineri, 25 noiembrie, de la ora 17.30, la Primăria Zăbala.

La tombola organizată pentru participanţii la acţiunea de colectare din Covasna, premiile sunt oferite de Candy şi Skil şi constau în 5 cuptoare cu microunde, 5 ferăstraie verticale şi 10 maşini de găurit. Pentru a afla dacă au câştigat, cetăţenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, la Primăria Covasna. Detaliile despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.