ECOLOGIE 3 octombrie 2019

Acțiune de ecologizare în Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 2400 vizualizări

Sâmbătă 28.09.2019 a avut loc o activitate de ecologizare organizată de Asociația pentru Tineret OPEN MINDS din Sfântu Gheorghe. La acțiune au participat 20 de tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani și s-a desfășurat de la ieșirea din orașul Sfântu Gheorghe spre localitatea Vâlcele, până la intrarea în tabăra Benedek Mezo.

Acțiunea a fost o reușită pentru că s-au adunat aproximativ 500 de kg de deșeuri, în majoritate din plastic, dar și pentru că s-a parcurs pe jos o distanță de aproximativ 7 km, prilej foarte bun de a socializa și de a se cunoaște mai bine, participanții provenind de la școli și din clase diferite.

Organizatorii au remarcat din nou entuziasmul tinerilor și dorința lor de a contribui la curățarea și igienizarea mediului și i-au răsplătit pe aceștia, la final, cu un gulaș secuiesc pregătit de un bucătar de profesie. Împreună cu cei tineri, la acest eveniment au mai participat și 2 consilieri municipali, Liviu Comăneci și Gheorghe Ion, dar și persoane mai în vârstă care au avut ocazia să facă mișcare în aer liber într-un scop nobil.

Asociația OPEN MINDS le mulțumește tuturor pentru implicare în acțiunile pe care le organizează și îi așteaptă din nou în data de 25.10.2019 la concursul de karaoke care va fi organizat la o cabană din apropierea orașului.

(Asociația pentru tineret Open Minds)

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.