ECOLOGIE 10 mai 2012

„Let’s Do It, Romania!”

de Covasna Media | 532 vizualizări

Curățenie în toată ţara într-o singură zi.

Voluntari din toată ţara, şi implicit şi din Covasna, fac din nou curățenie generală. Ei vor strânge gunoiul în spațiile verzi  din jurul orașului Sfântu Gheorghe în cadrul celei de a treia ediții a campaniei „Let’s Do It, Romania!”. Scopul acestei campanii este acela de a aduna într-o zi cât mai multe deșeuri aruncate la întâmplare.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, iar întâlnirea voluntarilor va fi la ora 9 în fața Parcului Central Elisabeta. Cei care doresc să participe, dar nu sunt din Sfântu Gheorghe, pot apela numărul de telefon 0733-672.329 pentru mai multe informații.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele două ediţii organizate până în prezent, peste 500.000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. În 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let’s Do It, World! Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.