AUTO 15 ianuarie 2021

Reducere de 1.500 de euro la prețul de pornire al licitației care vizează mașina Primăriei Barcani

de Iulia Drăghici - Taraș | 3493 vizualizări

Consiliul Local al comunei Barcani a hotărât în cea mai recentă ședință să mai scadă din prețul de la care începe licitația publică pentru autoutilitara Volkswagen Amarok a primăriei, folosită până nu demult de fostul primar, la 13.500 de euro ( 65.715 lei). 

Din cauza faptului că nimeni nu s-a înscris la licitație, am redus prețul la 13.500 de euro.  Sperăm ca de data asta să o putem vinde”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, primarul Nicolae Pastor. 

Inițial, licitația cu plic închis a avut un preț de pornire de 15.000 de euro. 

Mașina a fost achiziționată în 2014 și are la bord peste 132.000 de km. 

Actualul primar ne-a spus că vrea ca banii obținuți din vânzarea autoutilitarei să fie utilizați pentru a achiziționa un autogreder. 

Pentru ca licitația să aibă loc trebuie să fie depuse minimum două oferte care să întrunească toate condițiile din regulament. 

La licitație pot participa și persoane fizice și persoane juridice. 

Conform regulamentului licitației, cei interesați să participe trebuie să depună, pe lângă un dosar cu documente, și o garanție de 5.000 de lei, plătită la casieria Primăriei. 

Noua dată limită pentru acest pas este 3 februarie 2021. Solicitări de informații și clarificări se pot obține până cel târziu la data de 29 ianuarie a.c.. 

Autoutilitara Volkswagen Amarok a fost cumpărată în 2014 cu suma de 140.500 de lei, potrivit actelor publicate în anunțul de licitație, disponibil spre consultare pe site-ul Primăriei Barcani.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.