AUTO 6 septembrie 2019

Motocicliștii și iubitorii mașinilor Mercedes de epocă își dau întâlnire la Chichiș

de Daniela Luca | 2611 vizualizări

La eveniment, sunt așteptați peste 100 de participați 

În premieră, sâmbătă, 14 septembrie, pasionații mașinilor de epocă marca Mercedes își vor da întâlnire la Chichiș, acolo unde va avea loc și cea de-a IX-a ediție a Zilei Motocicliștilor din localitate. Fie că vor veni pe două sau pe patru roți, participanții vor avea parte de distracție și de o porție bună de rock, spun organizatorii.  

Începând de la ora 11:00, motocicliștii și iubitorii mașinilor Mercedes de epocă se vor aduna în centrul comunei Chichiș. Organizatorii au pregătit concursuri specifice întâlnirilor de motocicliști, un concert rock, dar și o defilare prin comună. 

„La Chichiș se organizează de nouă ani ziua motocicliștilor, iar anul acesta organizăm împreună. Deci este prima ediție a întâlnirii iubitorilor de Mercedes. Sperăm că se vor aduna cât mai mulți iubitori ai mărcii Mercedes, în special ai mașinilor clasice. În acea zi ne vom întâlni cei pe două roți și cei pe patru roți, vom socializa, cei care nu sunt la volan vor bea o bere bună, vom asculta și muzică live. Sunt mulți care sunt și posesori de Mercedes și sunt și motocicliști în același timp”, ne-a spus unul dintre organizatori, Thomas Perpits. 

La eveniment sunt așteptați peste 80 de motocicliști și aproximativ 20 de mașini retro  marca Mercedes. 

„Anul acesta am decis cu domnul Perpits, cu prietenul meu, să mai diversificăm și să facem evenimentul în așa fel încât să fie și motociclete și mașini Mercedes retro, de epocă. În 2010, la prima ediție, au fost cinci motociclete, iar anul trecut, peste 80. Anul acesta vor fi 18-20 de mașini retro și așteptăm în jur de 80-100 de motocicliști. Vom face o paradă prin comună, iar după paradă pregătim mâncarea și apoi organizăm concursuri de bere sau de îndemânare cu jaloane, dar nu pentru cel mai rapid motociclist, ci pentru cel mai lent”, ne-a spus organizatorul Zilei Motocicliștilor de la Chichiș, Giráncsi Vilmos. 

Acesta a precizat că de la ora 16:00 va avea loc un concert rock susținut de Trupa covăsneană PinceBand.  

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.