AUTO 22 octombrie 2013

Accident mortal pe DN11 între Hărman şi Lunca Câlnicului

de Covasna Media | 1263 vizualizări

Un tânăr de 20 de ani din Covasna a ars de viu în urma impactului dintre două TIR-uri

Un grav accident de circulație a avut loc marți după masa între Hărman și Lunca Câlnicului, pe DN11. În carambol au fost implicate trei TIR-uri, iar o persoană a murit și alte 3 au ajuns la spital.

Conform unor martori, accidentul s-a produs după ce şoferul unui TIR a încercat să evite impactul cu un căruţaş şi a pus o frână bruscă. În urma lui, în coloană, venea un alt TIR care, pentru a evita impactul cu TIR-ul din faţa lui, a virat la stânga şi a ajuns pe contrasens de unde venea un autotractor încărcat cu buşteni. TIR-ul şi camionul s-au ciocnit frontal, iar în urma coliziunii ambele maşini au luat foc.

Șoferii implicaţi în accident, cu vârstele de 24 şi 29 de ani, au fost răniţi, dar au scăpat cu viaţă, fiind transportați la Spitalul Județean Brașov. În schimb, un tânăr de 20 de ani, luat la ocazie de camionagiu, a rămas încarcerat în cabina camionului şi a murit carbonizat. Un martor a declarat că tânărul era din stațiunea Covasna.

camion in flacari 3

„Am intervenit cu trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi două echipaje apă şi spumă pentru stingerea incendiului. Când am ajuns la locul accidentului, cele două autotrenuri ardeau şi am intervenit pentru stingerea incendiului. Din păcate, un bărbat de 20 de ani, care se afla în cabina unuia dintre TIR-uri a decedat carbonizat şi nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Traficul pe DN 11 a fost blocat ore în șir, astfel că mașinile au fost deviate pe un drum forestier destul de greu accesibil.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.