AUTO 3 mai 2019

Bijuterii cu motor, expuse spre admirat la Arena Sepsi

de Iulia Drăghici - Taraș | 1417 vizualizări

Retro Parada Primăverii are loc sâmbătă

Pasionații de mașini vor avea parte sâmbătă, 4 mai, de un adevărat răsfăț vizual în parcarea de la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. Aici va avea loc, începând cu ora 09:00, Retro Parada Primăverii, ediția a IV-a, eveniment inclus, în premieră, în programul Zilelor orașului.

La eveniment vor fi expuse aproximativ 60 de automobile și 20 de motociclete clasice, cea mai veche anunțată deja fiind chiar din al Doilea Război Mondial. Printre vedetele ediției s-ar putea număra, printre altele, un Wanderer din 1938, dar și un Volkswagen Transporter din 1951.

„Organizăm acest eveniment pentru a populariza această pasiune. Trebuie să avem grijă și de ce este vechi. Datorită mașinilor vechi avem astăzi mașini noi, performante. Și nu tot ce este vechi este rău și nu toate mașinile sunt rable. Îi așteptăm pe covăsneni să ne viziteze ca să vadă mașini frumoase și să ia parte la o atmosferă frumoasă”, a declarat, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, organizatorul evenimentului, Thomas Perpits.

După ce vor fi admirate îndelung, automobilele și motocicletele vor porni, de la ora 17:00, într-o paradă, de la Arenă până în Băile Tușnad.

Evenimentul a fost inclus anul acesta în premieră în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, tocmai cu scopul de a da șansa covăsnenilor și vizitatorilor să vadă mașini de epocă, altfel greu de admirat atât de îndeaproape.

În weekend, la Arena Sepsi trebuia să fie amenajat și un parc de distracții, în cadrul Zilelor orașului, însă din motive necunoscute, inițiativa s-a anulat. Astfel, tot spațiul din parcarea complexului sportiv va fi utilizată la maximum de coordonatorii Retro Paradei.

Cei care vor să ajungă la acest eveniment, trebuie să știe că vor circula autobuze Multi Trans spre Arena Sepsi din oră în oră, sâmbătă între orele 9:00 – 16:00, cu plecare din strada Berzei pe traseul liniei nr.5.

Anul trecut a adus în parcarea din faţa hotelului Bodoc, în 22 aprilie, aproximativ 50 de automobile şi  motociclete clasice.

Evenimentul este organizat sub egida Retromobil Club România.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.