ACTUALITATE 13 septembrie 2020

Ziua Pompierilor din România și 20 de ani de la înființarea subunității din Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1815 vizualizări

Autoritățile județului Covasna au marcat duminică, 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România la subunitatea ISU Covasna din orașul Întorsura Buzăului. La acțiune a fost prezent și prefectul județului Covasna, Iulian Todor.

13 septembrie 2020, Ziua Pompierilor din România, -

Momente surprinse la subunitatea ISU Covasna, din orașul Întorsura Buzăului.

172 de ani de la luptele eroice din Dealul Spirii, ale pompierilor militari din compania căpitanului Pavel Zăgănescu, date pentru apărarea revoluției române.

20 de ani de la înființarea subunității din Întorsura Buzăului;

La mulți ani pompierilor!

Primii în fața văpăilor focului, a vâltorii apelor, dar și în lupta cu inamicul nevăzut (coronavirusul). Cinste lor și tuturor celor din structurile MAI și MApN, care răspund prompt la toate chemările Guvernului!

Pentru curajul și devotamentul de care dau dovadă, apărând cea mai de preț valoare, viața semenilor noștri, îmi exprim respectul față de toți lucrătorii IGSU!

La mulți ani dumneavoastră și familiilor dumneavoastră!”, se arată într-o postare publicată duminică pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului Județului Covasna.

Cu aceeași ocazie, a marcării Zilei Pompierilor din România, un mesaj de apreciere a transmis și premierul Ludovic Orban.

Le mulțumim și le prețuim curajul și pompierilor de astăzi, a căror misiune implică în aceeași măsură riscuri și situații dificile, în fața cărora nu se lasă însă copleșiți. Munca lor este de cele mai multe ori o adevărată luptă contracronometru pentru viața unor concetățeni ai noștri aflați în situații dificile și ne bucurăm pentru fiecare misiune de salvare care se încheie cu succes.

Vă mulțumim, dragi pompieri, tuturor celor din structurile de protecție civilă și din inspectoratele pentru situații de urgență, pentru dăruirea cu care vă puneți în slujba cetățenilor și pentru viețile salvate.

De asemenea, vă felicit pentru sprijinul pe care l-ați asigurat de la declanșarea crizei sanitare pentru transportul persoanelor infectate sau suspecte de COVID-19 și în cadrul unor misiuni de management al centrelor de carantinare, transport de materiale și echipamente de protecție și operațiuni de decontaminare. La mulți ani și succes în toate misiunile dumneavoastră!”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Prefecturii.

La mulți ani, pompierilor! La mulți ani, dragi eroi! 

Sursă foto: Facebook/ Instituția Prefectului Județul Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.