ACTUALITATE 6 martie 2023

Ziua Femeii. Idei de cadouri unice, la târgul artizanal de la Szimpla

de Diana Pantelimon | 893 vizualizări

Pub-ul Szimpla din Sfântu Gheorghe organizează a IV-a ediție a Târgului Artizanal de Ziua Femeii, cu produse făcute de mână, creative și autentice. Acesta va avea loc în zilele de 7 și 8 martie a.c.

Târgul va fi deschis marți, 7 martie, între orele 14.00-20.00, și miercuri, 8 martie, între orele 12.00-19.00. Oferta va cuprinde, ca și în anii trecuți, bijuterii, lumânări, obiecte din ceramică sau din piele, genți, broderii și articole croșetate, șiruri de mărgăritare și alte creații lucrate de mâinile dibace ale celor zece meșteri artizani care și-au anunțat prezența.

„Organizăm a IV-a ediție. Ultima am avut-o chiar când a izbucnit Covid-19, în 2020, deci, de atunci, am pierdut doi ani. De la acest târg poți să cumperi un cadou mai micuț, dar făcut cu mult bun-gust. Vrem să fie, efectiv, un târg artizanal, să vină doar cei care fac obiecte cu mânuța lor, ca de cumpărat. S-au înscris zece meșteri artizani. Locurile sunt limitate, pentru că, dacă vremea nu ține cu noi, va trebui să facem înăuntru. Am văzut că va fi vreme frumoasă și vom putea ține pe terasă. Dar, dacă se strică vremea, locurile sunt limitate”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, patroana localului, Józsi Kinga. 

Târgurile precedente au fost un adevărat succes, iar interesul pentru lucruri simple, dar frumoase și autentice, a crescut de la ediție la ediție.

Sursa foto: Facebook/ Szimpla Sepsiszentgyörgy

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.