ACTUALITATE 23 aprilie 2009

Zilele Sfântu-Gheorghe, în direct pe internet

de Covasna Media | 771 vizualizări

Organizatorii Zilelor Sfântu-Ggheorghe au decis anul acesta să transmită în direct pe internet programul care are loc pe cele două scene amplasate în centrul oraşului, cu ajutorul a două camere de luat vederi. Dacă are succes, ideea va fi extinsă la ediţia de anul viitor a Zilelor municipiului, prin amplasarea mai multor camere în diverse locaţii din oraş.

Directorul evenimentului, Grubisics Levente, a precizat că una dintre camere va fi amplasată pe sediul Consiliului Judeţean, iar cea de-a doua pe un bloc din apropierea scenei B, de lângă magazinul Şugaş. Pe ambele scene vor avea loc concerte, spectacole sau activităţi culturale. Potrivit lui Grubisics, până ieri Boney M, Holograf şi Koncz Zsuzsa nu accep taseră ca spectacolele lor să fie transmise live pe internet, însă dacă vor accepta şi acestea vor putea fi vizionate, inclusiv din străinătate.

Programul va putea fi urmărit pe site-ul www.sfantugheorghe.ro (www.sepsiszentgyorgy.ro), aparţinând unei persoane private, începând de astăzi de la ora 12, când se deschide oficial târgul destinat Zilelor Sfântu-Gheorghe.

Grubisics Levente a mai precizat că site-ul poate fi accesat în acelaşi timp de maxim o mie de vizitatori, însă dacă numărul accesărilor va fi mare, coordonatorii transmisiunii vor putea lărgi accesul la 5.000 de persoane.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Marco Biela, 25 aprilie 2009
Merge acum, link-urile le gasiti pe www.sepsiszentgyorgy.ro. Oricum nu e mare lucru de vizionat.
Un Curios, 24 aprilie 2009
Ca orice lucru facut in Romania, merge bine pana incepe sa fie nevoie de el... Ca orice om curios dau si eu sa deschid adresele publicate... ei bine, faimosul blank page.... Nu zic ca ar fi citeste integral
dan, 24 aprilie 2009
intradevar, programul poate fi CITIT pe versiunea romaneasca, pe cand pe cel versiune b.... poate fi URMARIT/VIZIONAT/TRANSMIS LIVE (chiar acum 9:10am)functionand momentan doar camera de pe CJ. insa citeste integral
marius, 23 aprilie 2009
interesanta idee chiar vreau sa vad
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.