ACTUALITATE 18 iunie 2015

Zilele Elevilor la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“

de Mirela Cara | 118 vizualizări

Joi s-a încheiat seria de manifestări incluse în Zilele Elevilor de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, eveniment realizat de Consiliul Şcolar al Elevilor în parteneriat cu Asociaţia de Tineret Ecou, care a avut loc în perioada 16-18 iunie. Fiecare zi a avut o anumită tematică, respectiv Ziua Educativă, Ziua Sportivă şi Ziua Creativă, desfăşurându-se activităţi zilnice pentru fiecare grupă de elevi.

În prima zi, elevii claselor 0-4 au asistat la un curs despre igienă, elevii de gimnaziu au participat la un concurs de cultură generală, iar liceenii fie au participat la un meci demonstrativ de debate, fie la cursul pentru educaţie sexuală.

Ziua sportivă a avut de oferit o serie de jocuri în aer liber atât pentru elevii ciclului primar, cât și pentru cei din gimnaziu. Elevilor de liceu li s-au organizat un campionat de fotbal, un concurs de treasure hunt şi o sală pentru jocuri.

Ultima zi i-a bucurat pe cei mici cu concursuri de desene pe asfalt și „Cel mai bun avion de hârtie”. Pentru elevii ciclului gimnazial s-a organizat un cinematograf în timp ce liceenii s-au bucurat de un concert al celor mai talentaţi elevi din şcoală, urmat de o activitate de karaoke.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.