ACTUALITATE 6 mai 2020

Zeci de persoane interesate să lucreze la Spitalul Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1587 vizualizări

Anunțurile Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe la angajările pe o perioadă determinată în timpul pandemiei de coronavirus nu au rămas fără ecou. Ba din contră, zeci de persoane s-au arătat interesate să lucreze aici. 

„S-au înscris zeci de persoane, dacă rețin eu bine minte, la concursurile de dosare. Este un interes și este bine și pentru noi, că este un ajutor suplimentar în multe situații. (...) De obicei este același interes. Sunt mulți, zic eu, doi, trei pe un post, chiar și mai mulți la asistenți. Depinde de secție”, a spus managerul spitalului, András -Nagy Róbert. 

În aprilie s-au angajat astfel 14 asistente, 10 brancardieri, 21 de infirmiere și patru îngrijitori la curățenie, conform rezultatelor publicate pe site-ului spitalului. 

Posturile au fost scoase la concurs în baza art. 16 cap III „Domeniul sănătăţii” din „Decretul privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României” şi a Ordinului ministrului apărării  naţionale nr.MS 52/18.03.2020 pentru stabilirea unor măsuri de aplicare la nivelul Ministerului Apărării Naţionale a prevederilor decretului Preşedintelui României, mai arată site-ul spitalului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.