ACTUALITATE 4 iunie 2010

Zece brașoveni reţinuţi pentru furt de cablu electric de la noi din judeţ

de Covasna Media | 421 vizualizări
Ei vor fi prezentaţi astăzi instanţei, cu propunere de arestare preventivă Zece bărbaţi care au demontat și sustras cablu electric din comuna Sita Buzăului au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de 24 de ore și urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), Andrea Buzsi, poliţiștii din Sita Buzăului au fost sesizaţi despre faptul că miercuri niște persoane

Ei vor fi prezentaţi astăzi instanţei, cu propunere de arestare preventivă

Zece bărbaţi care au demontat și sustras cablu electric din comuna Sita Buzăului au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de 24 de ore și urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), Andrea Buzsi, poliţiștii din Sita Buzăului au fost sesizaţi despre faptul că miercuri niște persoane necunoscute au sustras de pe un șantier din zonă cablu electric de aluminiu, iar în noaptea de miercuri spre joi au reușit să îi surprindă în flagrant pe suspecţi pe drumul forestier dintre Cireșu și Surducu, chiar după ce demontaseră cablul. Ei îl transportau cu două mașini înmatriculate în Brașov, în care poliţiștii au găsit cam 800 de metri de cablu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe suspecţi în persoana lui O. Romeo, de 29 de ani, B. Nicolae, de 40 de ani, B. Marius, de 29 de ani, O. Stelian, de 45 de ani, G. Gheorghe, de 21 de ani, O. Mihai, de 36 de ani, B. Florin, de 21 de ani, M. Mitică, de 54 de ani, B. Dorel, de 52 de ani, şi D. Constantin, de 54 de ani, toţi domiciliaţi în comuna Teliu, judeţul Braşov.

Din datele existente rezultă că suspecţii au comis şi alte fapte similare, motiv pentru care poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Ana Sidon

Sursa foto: jurnalul.ro

Teme articol: furt cablu
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.