ACTUALITATE 31 octombrie 2017

(Update) Zăpada face primele probleme: patru tamponări în zona Ozun

de Iulia Drăghici - Taraș | 2735 vizualizări

UPDATE 3 (11:50): Circulația a fost reluată pe ambele sensuri pe DN11, în zona localității Ozun. 

UPDATE 2 (08.35): Traficul a fost reluat pe ambele sensuri pe DN12. Se circulă în condiții de iarnă. Pe DN11, la Ozun, se circulă și la această oră pe un singur fir, alternativ.

„Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulația pe timp de iarnă, să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile meteo-rutiere și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin. 

UPDATE (08:10): Traficul pe DN11 s-a reluat, dar se circulă îngreunat pe DN12. 

Circulaţia pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unor tamponări, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la km 23+500 de metri, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov.

Și pe DN12 circulaţia se desfăşoară îngreunat, la km 11+500 de metri, la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Braşov, din cauza condițiilor meteo-rutiere (carosabil acoperit cu polei). S-au format coloane de autovehicule. Tot aici, mai multe autovehicule care nu sunt echipate corespunzător pentru circulația pe timp de iarnă au oprit pe marginea carosabilului. 

„Având în vedere atenţionarea meteorologică de vreme rea emisă ieri de Administraţia Naţională de Meteorologie, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să se intereseze, înainte de a pleca la drum, în privinţa vremii şi a traseului care urmează a fi parcurs”, este mesajul transmis de polițiști.

Știrea inițială: Traficul pe DN11, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov, este oprit pe ambele sensuri din cauza accidentelor.

„Din cauza unor evenimente rutiere, circulaţia pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov este momentan oprită pe ambele sensuri la km 23+500 de metri, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov. Evenimentele (patru tamponări) au avut loc în intervalul orar 05.20 – 06.15 şi nu s-au soldat cu victime. Situația este în zona pasarelei din Ozun. Am înțeles de la colegii mei că partea carosabilă nu este curățată, iar autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă nu pot urca”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.