ACTUALITATE 26 mai 2016

Weekendul sportiv aduce ultimul meci din campionat pentru Sepsi OSK

de Sever Ioan Miu | 434 vizualizări

Sfârșitul de săptămână sportiv începe cu ultima partidă a campionatului pentru Sepsi OSK. Covăsnenii vor disputa în deplasare meciul cu echipa din Pașcani, vineri, de la ora 18. Alte meciuri vor avea loc sâmbătă și duminică, în liga a IV-a, respectiv duminică, în play-off-ul ligii a V-a.

Diószegi: „Nu mai avem ce pierde“

„Deja suntem calificați. Am câștigat și la Panciu cu 1-0. Băieții iau cu toată seriozitatea meciul, dar totuși sunt puțin relaxați fiindcă nu mai avem ce pierde. Mergem cu gândul la victorie, sperăm să și câștigăm, dar nu este un capăt de țară dacă facem un egal“, ne-a declarat despre meciul cu Pașcani patronul clubului Sepsi OSK, Diószegi László.

Meciurile ligilor județene

În liga a IV-a județeană, etapa a 29-a se va juca, pentru majoritatea echipelor, sâmbătă și duminică. Sâmbătă au loc partidele Nemere Ghelința-Perkő Sânzieni, respectiv Avântul Ilieni-Harghita Aita Mare. Duminică se joacă meciurile Baraolt-Oltul Chilieni și Cernat-Prima Brăduț. Păpăuți va câștiga la masa verde meciul cu Progresul Sita Buzăului, exclusă din campionat. Venus Ozun stă o etapă, iar meciul dintre Brețcu și Ojdula are loc miercuri 1 iunie. Pentru KSE Târgu Secuiesc și Belin, etapa s-a jucat deja pe 26 mai. Rezultatele meciului nu ne-au parvenit până la  ora închiderii ediției.

În play-off-ul din liga a V-a, meciurile se desfășoară duminică. De la ora 18, echipa din Reci primește Ciucașul Întorsura Buzăului, iar Covasna joacă în deplasare cu Dozsa Dalnic.

 

Teme articol: SPORT fotbal Sepsi competitii
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.